top of page

"Jeg kender selv til

følelsen af når noget er svært og udfordrende..."

Jeanette_Green_Terapi_redigeret_fritlagt

for at hjælpe

Derfor brænder jeg

Jeg hedder Jeanette Green og jeg brænder for at hjælpe særligt børn og unge, på baggrund af min egen histiorie og de udfordinger jeg mødte som barn.

Min egen historie motiverer mig meget til at hjælpe. Jeg kender selv til følelsen af når noget er svært og udfordrende, ikke at være blevet set, hørt og forstået som den jeg var som barn, med accept, anerkendelse, nærvær og kærlighed. Den baggrund motiverer mig ekstra meget til at gøre en forskel.

Når børn ikke føler sig set, hørt og forstået som den de i virkeligheden er og med deres behov og ønsker, kan det gøre skade på deres selvopfattelse, deres selvfølelse og tillid til dem selv.

Det er derfor mit brændende ønske, og min vision at nå ud med mit budskab og hjælpe børn og unge til bedre trivsel. Det gør jeg blandt andet med mine kombinations-terapier, hvor jeg kombinerer Psykoterapi, Coaching & Zoneterapi og gør brug af andre værktøjer hvor der er behov, f.eks. kognitive modeller, psykoedukation,  visualiseringsøvelser med flere.
Endvidere gør jeg brug af mine 20 års erfaring i arbejdet med børn, unge og voksne.

Via Zoneterapien bruger jeg som udgangspunkt nervesystemet som nøglen til kroppen. Denne kombination gør det nemmere at få ro, mærke kroppen og sætte ord på de udfordringer der er.

Udover ovenstående har jeg følgende uddannelser:

-Certificeret Gestalt Coach i 2014 fra KGI
-Certificeret Gestalt Psykoterapeut i 2010 fra Københavns Gestalt institut www.kgicph.dk
-Eksamineret FDZ Zoneterapeut i 2003

Jeg er efteruddannet i neuropædagogik, og har deltaget i forskellige kurser om bl.a. tilknytningsmønstre. Herudover har jeg læst en bred vifte af relevant faglitteratur, artikler mm, og holder mig dagligt opdateret for ny viden. 

Jeg har været selvstændig og arbejdet med børn, unge og voksne i mange år, og interesserer mig meget for den enkelte og for det hele menneske, for krop og sind, og for hvordan vores kost, tanker og ydre stimuli ( bl.a. stress ) påvirker os som mennesker.

kgi logo.png
bottom of page