top of page

Terapi med fokus

på børn og unge

Jeanette_Green_Terapi_redigeret_fritlagt
Green-terapi ikon.png

KOMBINATIONS-TERAPI

Jeg brænder for at hjælpe børn og unge, og gerne så tidligt som muligt. Der er desværre mange der ikke trives optimalt.

Mine kombinations-terapier virker fantastisk, jeg kombinerer psykoterapi, coaching og zoneterapi efter behov. Fra zoneterapien bruger jeg særligt nervesystemet som åbning til kroppen, her falder barnet hurtigt til ro, der opstår en tillid og det er her meget nemmere at få sat ord på deres udfordringer.

De unge der kommer til mig har forskellige udfordringer, det kan både være at de er begyndt at trække sig fra fællesskaber og kammerater, at de er blevet udadreagerende, indelukket, triste og måske har de også fået udfordringer i institutionen/skolen. Jeg har børn og unge der er ramt af skilsmisse, flere der har angst og depressionssymptomer, og lider på grund af sorg og uro, hvor forældre kontakter mig da de tror der er noget helt galt.

I mange tilfælde er en stor del af hjælpen for barnet at få ro i kroppen, blive set, mødt og lyttet til på en helt ny måde, og få det frirum det også er til at dele deres udfordringer og bekymringer med en anden voksen. Med mine kombinations-terapier sker der hurtigt positive resultater.

Sagt af en forælder

 

En forældre sagde blandt andet, det er jo fantastisk jeg har jo fået mit barn tilbage, her bliver jeg bekræftet i at det giver så meget mening at kombinere mine terapier og inddrage kroppen.

 

Jeg anbefaler mine forløb, hvor du/I som forældrer kommer til en forsamtale, og blandt andet fortæller om de udfordringer du/I ser og hører om i forhold til dit unge menneske. Jeg stiller også forskellige spørgsmål, om familieforhold tidligere udfordringer med mere så jeg bedst muligt kan hjælpe dit barn og unge menneske og jer som familie.

Kombinationsterapi-forløb

I kan vælge imellem 3 typer af forløb, et mindre, et mellem samt et større forløb. Hvert forløb opstartes med en forældresamtale og afsluttes ligeledes med en opfølgningssamtale med Jer som forældre, dette er for at hjælpe og støtte Jeres barn og unge menneste bedst muligt.

Forløb inklusiv opstarts- og opfølgningsasmtale anbefaler jeg som udgangspunkt til dit unge menneske fylder 18 år, men det aftales ved start hvad der passer bedst lige netop til dig/Jer.

Tilbud på forløb se under booking og ring eller skriv endelig for spørgsmål. Du tilbydes 15 minutters gratis afklaringssamtale pr. telefon uanset om et forløb opstartes.

Laura 13 år gik fra at være blevet trist, indelukket, meget negativ og ikke til at kommunikere med, til efter et forløb hos Jeanette, at blive den glade, sprudlende og udadvendte pige som hun var tidligere. Selv hendes lærere på skolen kunne tydeligt mærke forskel. Laura var begyndt både at deltage i undervisningen og at være sammen med sine klassekammerater igen.

Af hjertet tak.

Kærlig hilsen Sanne, Lauras mor

Laura.png

BOOK KOMBINATIONS-TERAPI

bottom of page