top of page
Jeanette_Green_Terapi_redigeret_fritlagt

ANBEFALINGER

- du har hjulpet mig til at blive gladere, og til at få sagt tingene både til mine forældre og i skolen"Jeg er begyndt at gå i skole igen hver dag. Vi har også haft en voksen i skolen der har hjulpet pigegruppen med at snakke ordentligt sammen, og om hvordan vi kan være bedre klassekammerater.


Men det der næsten har været det bedste har været at snakke med dig og du har hjulpet mig til at blive gladere, og til at få sagt tingene både til mine forældre og i skolen, og så er jeg blevet mere rolig og tænker ikke så mange triste tanker mere.


Jeg synes selv jeg er blevet rigtig god til at tænke positivt, ligeså snart jeg opdager der kommer en negativ tanke.Clara, 14 årJeg er så glad og føler mig så godt tilpas hver gang jeg kører hjem fra dig. Jeg har det vildt fantastisk i kroppen, og er bare så dejlig rolig.


Jeg er blevet meget mere opmærksom på hvad der virkelig er vigtigt her i livet.


Nu er jeg meget mere åben og imødekommende, og jeg har mødt så mange nye dejlige mennesker det sidste stykke tid.


Så mange tak for din hjælp Jeanette.​Kasper, 27 år

- Mor til Emma, 12 år


Emma havde over en længere periode ikke været glad.


Hun var gået fra at være en meget livlig, glad sprudlende og meget talende pige, som altid havde et kvikt svar hvis hun blev spurgt om noget i skolen.

Hun tøvede heller ikke med at tage kontakt til fremmede og sine klassekammerater.


Den første gang Emma kom hos mig var hun tøvende, stille og forbeholdende i starten, hvilket er helt naturligt.

Det var derfor helt fantastisk da hun anden gang kom og gav mig et varmt kram. Hun fortalte selv, mens hun smilede, at hun havde fået mere energi efter vores første samtale, og at hun havde mærket en ro i kroppen som hun ikke havde prøvet at mærke før.

Emmas mor stod ved siden af, smilede og kunne bekræfte hvad Emma fortalte. Hun havde også tydeligt kunne mærke en forskel på Emma efter første besøg hos mig.

Emmas forløb var 5 kombinations-terapier. Hendes mor skrev efterfølgende til mig, og takkede for at hun havde fået sin glade og livlige pige tilbage. Emma havde igen kammerater med hjem og havde lyst til at være deltagende både i skolen og i familielivet hjemme.Emma, 12 år

1
2
bottom of page